Loading...

Velkommen til Supporten på Place2Book.com

Vi har her, for dig som arrangør, samlet de oftest stillede spørgsmål vi modtager pr. mail, i sektionen ”FAQ”.Har vi ikke det du søger på listen, er du velkommen til at kontakte os på Support@Place2book.com, så ser vi på din sag hurtigst muligt.Du kan evt. også benytte vores kontaktformular under ”Kontakt os”.

FAQ

Det er hurtigt og enkelt at komme i gang på Place2Book.
På vores hovedside www.Place2Book.com, trykker du i højre side på ‘Opret arrangørprofil’.
Her kommer du ind til de felter der skal udfyldes omkring din kommende profil, Arrangørnavn, Email, eventuelt CVR eller EAN ect.
Når disse oplysninger er tastet, modtager du en mail med aktivering. Du vil efter få minutter allerede være i gang med dit online billetsalg.

For spørgsmål kontakt os endelig i supporten.

For at finde din faktura, logger du ind på Place2Book.com. Når du er logget ind, ankommer du til ‘Dashboard’, her vælger du den arrangør, under ‘Arrangør’ som du ønsker at finde fakturaen for. Når du har valgt den pågældende arrangør, trykker du på ‘Generelt’ i topmenuen, her vælger du nu det punkt der hedder ‘Udbetaling’.

På denne side, finder du alle dine faktura og udbetalinger. Klikker du på ‘Faktura nr. xx’ vil du komme til din faktura, trykker du på Arrangementets navn, vil du komme til omsætningssiden for arrangementet.

For yderligere spørgsmål kontakt os i supporten.

Alle afsluttede arrangementer bliver opgjort om søndagen. Herefter sættes dine penge til udbetaling, hvilket i snit varer 4 arbejdsdage.
Har du som eksempel et arrangement fredag, vil vi opgøre arrangementet om søndagen, og dine penge vil være disponible om torsdagen.
Husk det selvfølgelig forudsætter du har oprettet dig med bankoplysninger.
Dog i mente, at udbetalingen ved Jul og nytår er 14 dage, Påske 14 dage, samt kristi himmelfart 14 dage.
Når du skal Scanne dine billetter har du flere muligheder.
Enten kan du bruge vores App til Android telefoner, som du finder i GooglePlay, herudover har du også mulighed for at købe din helt egen håndholdte Scanner. – Se meget mere om scannere her.
Har du modtaget en faktura fra Place2Book ApS, kan du på din faktura, se en udbetalingsspecifikation for det overførte beløb.

Har du ikke modtaget en faktura, hvis du bl.a. sidder i en økonomiafdeling, kan du på Support@Place2Book.com sende os informationerne omkring indbetalingen, inklusiv registrerings- og kontonummer, som beløbet er gået ind på, så vil vi fra supporten hjælpe dig med at finde ud af hvilke arrangementer det dækker over.

Følg denne Videoguide for at se hvorledes du opretter din bankkonto