Projekt beskrivelse

Brug af cookies

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondata politik og brug af cookies, når du besøger place2book.com.

Vi indsamler ikke oplysninger eller persondata uden at du selv har givet os disse oplysninger, fx ved at registrere dig, købe en billet eller deltage i en undersøgelse.

Hos place2book.com benytter vi cookies til at gøre din oplevelse bedre.

Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.

Behandling af personoplysninger

På Place2Book ønsker vi at give dig frihed over dine personlige oplysninger. I forbindelse med et køb eller en reservation er det imidlertid nødvendigt, at du afgiver oplysninger som fx navn, adresse, telefonnummer, kortnummer og email adresse.

Videregivelse til tredjemand

Place2Book forbeholder sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og email til tredjemand (arrangører/spillesteder), hos hvem du har foretaget en billetbestilling.

Både Place2Book og arrangøren kan – udover til nødvendige kundeplejeformål knyttet til din bestilling/køb – ønske at anvende dine oplysninger til efterfølgende udsendelse af nyhedsbreve eller tilbud. Ønsker du ikke sådanne henvendelser, kan du fjerne fluebenet i boksen ”Personlige oplysninger”, som optræder sidst i forbindelse med din billetbestilling.

Oplysningernes opbevaringstid

De oplysninger, man har oplyst i forbindelse med et køb eller en reservation, gemmes hos Place2Book i 5 år.

Sikkerhed og kvalitet

Vi bestræber os på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. Vi støtter os således til procedurer, der kan sikre præcis, komplet og aktuel information. Vi vil endvidere bestræbe os på at imødekomme din anmodning om tilpasning af ukorrekte oplysninger. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Personhenførbare oplysninger (navn, adresse mv.) opbevares og transmitteres ikke krypteret, men såvel transmission som opbevaring foregår i et lukket netværk.

Alle oplysninger vedr. betalinger sendes krypteret til PBS og andre kort udbydere via QuickPay (quickpay.net).
QuickPay er certificeret efter den seneste udgave af PCI Data Security Standard Level 1.

Vi logger IP-adresser for at administrere web-sitet, håndtere købsprocessen, beskytte os mod misbrug og indsamle demografiske informationer om brugerne m.m. IP-adresser indeholder ingen personidentificerbare oplysninger.

Partner-relationer og links

Place2Book indeholder links til andre websites og integrerede sites, men kan ikke holdes ansvarlig for misbrug af personoplysninger af tredjemand, der eventuelt finder sted på disse sites.

Framelde nyhedsbrev

Ønsker du at stoppe med at modtage vores nyhedsbrev, så kan du afmelde dette via linket i bunden af nyhedsbrevet.

Forbehold for fejl og mangler

Place2Book ApS tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.