Projekt beskrivelse

Nemt, enkelt, hurtigt

Place2Book er det perfekte billetsystem uanset om arrangementet er f.eks. en musikfestival, konference, messe, marked eller attraktioner, fordi du kan skræddersy billetter og arrangementer  uanset størrelse og pris efter dine behov.

Place2Books system ligger som link på din hjemmeside og oprettes via en browser, uden der skal installeres programmer eller betales serverplads. Har du ingen hjemmeside kan du sende tilmeldingslink via email eller placere det på din Facebook profil. Systemet er online, åbent 24 timer i døgnet og er gratis for dig som arrangør og landets billigste for billetkøber.

”Denne hjemmeside er lavet som guide

og informationskilde til arrangører,

så der problemfrit kan oprettes

skræddersyede arrangementer

Nemt: Du opretter nemt en profil og så kan du gå i gang med opsætningen af dit første arrangement skræddersyet til dig.

TIP: Under features  findes der informationer om f.eks. opsætning af sal med pladser hvis det er aktuelt, eller om Place2Books scanner app og dens funktioner. Du vælger selv designet på dine billetter, vælger om det er engangsbilletter eller sæsonkort, og du kan vælge forskellige rettigheder som f.eks VIP adgang.


Enkelt: Med få klik får du online status på tilmeldinger og indbetalinger ved alle dine arrangementer.

TIP: Under features  kan du læse om de muligheder du har som administrator, som f.eks. at udsende automatiske mails til tilmeldte eller grupper på venteliste. Du kan live følge med i salget og holde et unikt overblik- du kan også vælge at eksportere dine data til f.eks. et Excel ark.


Hurtigt: Det tager kun ca. 10 min at oprette din profil og arrangement. Du er nu klar til at modtage tilmeldinger og/eller sælge billetter

TIP: Hvis du har spørgsmål vil du oftest kunne finde svar under FAQ, findes svaret ikke der, kan du altid henvende dig til Place2Books Support, enten ved at kontakte os via kontaktformularen, via e-mail eller telefon, og vi vender tilbage til dig hurtigst.

Kun 4 trin!

  • Opret profil

  • Opret arrangement

  • Vælg features

  • Sælg billetter

Husk at du altid kan kontakte ”support” hvis du har nogle spørgsmål